Yogahold

Mandag 17.00-18.30 – Hatha flow – Yoga for alle

Yoga for alle. Vi arbejder kroppen igennem med med flow og styrkende øvelser. Med varmen i kroppen vil vi lave øvelser som stimulerer din balance og øger din smidighed. Igennem hele undervisningen fokuseres på åndedrættet og det bevidste nærvær. Timerne sluttes altid med en afspænding eller mindfulness øvelse.

Mandag 19.00-20.30 – Yin-yoga – dybe stræk i meditativ stilhed

Yin yoga er en meditativ form for yoga hvor vi ligger eller sidder i stillingen i tre til fem min. Vi arbejder os langsomt og med fuldt nærvær ind i det perfekte stræk hvor du får mulighed for at give slip på spændinger i både krop og sind. vi arbejder meget med åndedrættet og derigennem at opøve et bevidst nærvær.

Hvad er yin yoga?

Yin yoga er en yogaform der, som navnet angiver, nærer os med sin mere feminine tilgang til yoga. Yin yoga handler ikke om at oparbejde styrke og stærke muskler, men om at spænde af, give efter og strække bindevævet, for derved at oparbejde en mere fleksibel krop med mere plads.

Vi befinder os oftest 3-5 minutter i en yin yogastilling. Det kan sammenholdt med andre yogaformer synes som lang tid, men når først man vender sig til det, føles det vidunderligt, at få lov at give slip og at have god tid til det.

Når vi skal være 3-5 minutter i en stilling er vi nødt til at give slip på musklerne for at kunne give os hen og slippe spændinger og muskelaktivitet. Når det sker og vi finder ro i stillingen og giver efter for tyngdekraften, vil åndedrættet falde mere til ro, så det bliver beroligende og nærende. Når dine muskler slappes og dit åndedræt falder til ro, vil du mærke, hvordan du langsomt giver slip på dit sind.


Onsdag 17.00-18.30 – Hatha flow – Yoga for alle

Vi arbejder kroppen igennem med med flow og styrkende øvelser. Med varmen i kroppen vil vi lave øvelser som stimulerer din balance og øger din smidighed. Igennem hele undervisningen fokuseres på åndedrættet og det bevidste nærvær. Timerne sluttes altid med en afspænding eller mindfulness øvelse.

Onsdag 19.00-20.30 – Yoga for mænd – kom nu mand….. det er SÅ godt for dig

Vi arbejder kroppen igennem med flowyoga og styrkende øvelser. Med varmen i kroppen vil vi lave øvelser som stimulerer din balance og øger din smidighed. Igennem hele undervisningen fokuseres på åndedrættet og det bevidste nærvær. Timerne sluttes altid med en afspænding eller mindfulness øvelse.


Torsdag 8.00-9.30 – Morgen Yoga

En skøn blanding af Hatha flow og Yin øvelser. Vi arbejder kroppen igennem med styrke, balance og smidighedsøvelser alt sammen med focus på åndedræt og fordybelse i krop og sind. Den bedste start på din dag.

Torsdag 17.00-18.30 – Hatha flow – Yoga for alle

Yoga for alle. Vi arbejder kroppen igennem med med flow og styrkende øvelser. Med varmen i kroppen vil vi lave øvelser som stimulerer din balance og øger din smidighed. Igennem hele undervisningen fokuseres på åndedrættet og det bevidste nærvær. Timerne sluttes altid med en afspænding eller mindfulness øvelse.


Holdende oprettes ved 10 deltagere

Hvis du har lyst til at deltage på et af holdene kan du sende en sms eller ringe til Bettie på 26515050. Hvis der ikke er en ledig plads kan jeg skrive dig på ventelisten.