Yogahold

ALLE PLADSER PÅ ALLE HOLD ER BESAT. HVIS DU ØNSKER AT KOMME PÅ VENTELISTE ER DU MEGET VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE MIG PÅ 26515050. -Kærligst Bettina

ALLE PLADSER OPTAGET Mandag 17.00-18.30 – Hatha flow – Yoga for alle

Yoga for alle. Vi arbejder kroppen igennem med med flow og styrkende øvelser. Med varmen i kroppen vil vi lave øvelser som stimulerer din balance og øger din smidighed. Igennem hele undervisningen fokuseres på åndedrættet og det bevidste nærvær. Timerne sluttes altid med en afspænding eller mindfulness øvelse.

ALLE PLADSER OPTAGET – Mandag 19.30-21.00 – Yin-yoga – dybe stræk i meditativ stilhed

Yin yoga er en meditativ form for yoga hvor vi ligger eller sidder i stillingen i tre til fem min. Vi arbejder os langsomt og med fuldt nærvær ind i det perfekte stræk hvor du får mulighed for at give slip på spændinger i både krop og sind. vi arbejder meget med åndedrættet og derigennem at opøve et bevidst nærvær.

Hvad er yin yoga?

Yin yoga er en yogaform der, som navnet angiver, nærer os med sin mere feminine tilgang til yoga. Yin yoga handler ikke om at oparbejde styrke og stærke muskler, men om at spænde af, give efter og strække bindevævet, for derved at oparbejde en mere fleksibel krop med mere plads.

Vi befinder os oftest 3-5 minutter i en yin yogastilling. Det kan sammenholdt med andre yogaformer synes som lang tid, men når først man vender sig til det, føles det vidunderligt, at få lov at give slip og at have god tid til det.

Når vi skal være 3-5 minutter i en stilling er vi nødt til at give slip på musklerne for at kunne give os hen og slippe spændinger og muskelaktivitet. Når det sker og vi finder ro i stillingen og giver efter for tyngdekraften, vil åndedrættet falde mere til ro, så det bliver beroligende og nærende. Når dine muskler slappes og dit åndedræt falder til ro, vil du mærke, hvordan du langsomt giver slip på dit sind.


ALLE PLADSER OPTAGET Onsdag 17.00-18.30 – Hatha flow – Yoga for alle

Vi arbejder kroppen igennem med med flow og styrkende øvelser. Med varmen i kroppen vil vi lave øvelser som stimulerer din balance og øger din smidighed. Igennem hele undervisningen fokuseres på åndedrættet og det bevidste nærvær. Timerne sluttes altid med en afspænding eller mindfulness øvelse.

FÅ PLADSER TILBAGE Onsdag 19.30-21.00 – Yoga for mænd – kom nu mand….. det er SÅ godt for dig

Vi arbejder kroppen igennem med flowyoga og styrkende øvelser. Med varmen i kroppen vil vi lave øvelser som stimulerer din balance og øger din smidighed. Igennem hele undervisningen fokuseres på åndedrættet og det bevidste nærvær. Timerne sluttes altid med en afspænding eller mindfulness øvelse.


ALLE PLADSER OPTAGET Torsdag 8.00-9.30 – Morgen Yoga – alle pladser optaget

En skøn blanding af Hatha flow og Yin øvelser. Vi arbejder kroppen igennem med styrke, balance og smidighedsøvelser alt sammen med focus på åndedræt og fordybelse i krop og sind. Den bedste start på din dag.

ALLE PLADSER OPTAGET – Torsdag 17.00-18.30 – Hatha flow – Yoga for alle

Yoga for alle. Vi arbejder kroppen igennem med med flow og styrkende øvelser. Med varmen i kroppen vil vi lave øvelser som stimulerer din balance og øger din smidighed. Igennem hele undervisningen fokuseres på åndedrættet og det bevidste nærvær. Timerne sluttes altid med en afspænding eller mindfulness øvelse.


Holdende oprettes ved 10 deltagere

Efterårsholdene starter i uge 33 – Pris for 9 ugers forløb 750 kr. Betales via mobile pay 981117 eller bankoverførsel.

Skriv dig på deltagerlisten hos yogatræet eller send en sms til 26515050 om hvilket hold du ønsker at deltage på, så skriver jeg dig på. Vent venligst med at betale til du har fået en besked om der er plads.