Om

YOGATRÆET – EN PAUSE FRA HVERDAGENS LARM – EN MULIGHED FOR AT FINDE HJEM TIL DIG SELV

Jeg opfordrer mine yogier til altid at komme i god tid inden en yogatime. Det giver mulighed for at “lande” på yogamåtten og du undgår at forstyrre dine medyogier. Yderdøren vil blive aflåst når timen starter, på den måde undgår vi forstyrrelser og du kan med ro i sindet lade dine ting ligge i entre eller i køkkenet.

  • Kom i god tid så du har tid at lande på din yogamåtte.
  • Undgå smalltalk i yogalokalet, det er en måske sjælden chance for, at være i fuldkommen ro. Det er i stilheden at vi begynder at mærke hvordan vi har det.
  • Lad alle unødvendige ting blive i entre eller køkken. Dette er for at skabe så meget ro og enkelhed omkring dig som muligt.
  • Mobiltelefonen slukkes helt eller stilles på fly. I øvrigt er det en god ide ikke at bære armbåndsur. Når vi dyrker yoga øver vi os på at være tilstede i nuet.

Drop in

Tilmelding til drop in i weekenderne sker via Facebook. Gå til Yogatræet – find begivenhed og tryk -deltager- hvis du alligevel bliver forhindret – husk så hurtigt som muligt at afmelde så der bliver plads til en anden.

Det koster 100 kr. at droppe ind til 1 1/2 timers undervisning.


Refusion

Det er ikke muligt at få deltagerbetalingen retur hvis du fortryder din tilmelding eller af anden årsag ikke kan deltage. Du er derimod velkommen til at forære din plads væk til en anden. Giv blot besked herom.

Husk at blive medlem af gruppen Yogatræetyogifællesskab på facebook. Her kan du bytte eller forære din plads væk hvis du er forhindret.


Hvis jeg må aflyse

Hvis jeg bliver syg, vil jeg gøre alt hvad jeg kan for, at finde en vikar. Hvis dette ikke lykkes kan du deltage i drop in klasser i weekenderne ellers sørger jeg for at lave et par drop in timer sidst på sæsonen så du kan få indhentet det mistede.